Nystart?

Var laddad inför en riktigt tung löprunda idag på morgonen men vädergudarna hade andra planer för mig, så nu sitter jag återigen uttråkad i soffan med en kopp kaffe och  tittar på dålig tv. Vet egentligen inte varför jag evnisas med att ha igång tvn då ljudet nästa alltid är avstängt, Istället brukar datorn få underhålla hörselsinnet med diverse musik.

Jobbet på Harrys funkar bra men det är långa dagar och mycket att göra men stressfaktorn är betydligt lägre än i ulllared och på hotell Eder. Detta kan dock ha att göra med att personalen på Harrys är bättre eller iallafall mer rutinerad.

När jag kom hem från Australien bestämmde jag mig tidigt för att träna hårt riktigt hårt. Träningen fungerat bra men de senaste veckorna har gymmet vart ockuperat av pingiskids som tydligen njuter av att sova i ett gym. En dålig undanflykt då det finns flera gym i stan men jag gillar inte tanken av att stå bland okänt folk och plåga mig. Den senaste veckan har även löpträningen legat på is så mitt mål att springa stadsloppet är nerlagt. Jag har lovat mig själv att ta tag i allt redan på lördag då det blir comeback i skrea.

funderar på att ta upp bloggandet igen om det finns nåt intresse för det, Jag skriver ändå minst en gång i veckan men publicerar aldrig.

RSS 2.0