Out in the street they call it murder!

Vi har nu lämnat det regntäta centrala Sydney och åkt ungefär 20min mot kusten för att landa i soliga bondibeach. väderprognosen såg mycker dyster ut men igår sprack det helt plötsligt upp och solen tittade fram och bestämde sig för att stanna framme även idag. Det tog 4 minuter innan det kom folk springandes ner till stranden, Vissa var lite för snabba och låg lite väl länge. Nebo lyckades trots sitt skryt om att han skulle vara brun som fan inom en vecka och dessutom vara brunast av hela ligan bränna sig nåt jävulskt. Sent igår natt säger han följande
"Det känns som att hela min kropp blöder". En något sargad och fruktansvärt röd stockholmare kommer nog inte vissta sig i solen på de närmaste dagarna.


Bondi beach är riktigt soft vi bor bara ett stenkast från havet och har bra utsikt över kusten från vårt hostel. Nu heter jag inte Bäver och kastar en sten längst i sverige så kanske två stenkast...Vi var och kollade på en lägenhet som var för 6 pers men var tvunga att hyra den i minst tre månader och betala in ca 20000 i depositions avgift. Eftersom vi inte har fixat jobb eller vet hur länge vi stannar i bondi så struntade vi i den.

Fugalas och bävern har lämnat Australien och åkt vidare mot asien för att få lite sol. Sol som de missade här med endast några få timmar efter att ha bokat in sin resa i norra Australien mitt i stundande regnperiod.De senaste veckan har vi hängt med en kille från sthlm som heter Larsa.

Om man gillar kineser så ska man nog inte åka till asien längre för alla har tydligen åkt in i centrala Sydney. Vi gjorde ett test där vi räknade folket som gick förbi och varannan människa var kines. Sjukt jobbigt när de regnar och 8 miljoner kinser som knappt är en tvärhand höga ska vara ute och springa med sin paraplyer.


Jag lyckades med konststycket att tappa min mobil igår så ni behöver inte höra av er till den längre. jag hänvisar till Eves nummer istället (0423586197)

Angående Porkys är det inget ställe som någon borde vart stolt över att ha varit på. Ett riktgt sliten bordell. Inte direkt nått ställe man skryter om att glida in på. Vårt anrika fotbolls lag tar givetvis avstånd från allt som har med horeri att göra. Styrelsen kommer genast skicka in stämmningsansökan.. Man kan dock undra var för Hampes och Töben ansikten hänger på the wall of shame....

Kommentarer
Postat av: Daddy K.

Va ??? Har du tappat mobilen, oväntat.

Men annars är det gott att höra från er.

Här är det rena vintern,-10 & snö,så bli där ni är.

På Sörenfalkmans mår alla bra och hälsar.

Sköt om er och keep on blooging.

2009-02-19 @ 13:39:35
Postat av: Mamsen

skönt att höra av dej!! instämmer med föregående talare JAG ÄR INTE FÖRVÅNAD ATT DU TAPPADE TELEFONEN....... ta hand om varandra!!

Kramar

2009-02-19 @ 14:16:55
Postat av: Linda

Synd att du tappat mobilen... Tänkte skicka ett fint mms till dig.... Chippen har blivit opererad i dag så han har bandage på ena fram tassen och strut runt huvudet.... Så det blir ingen lek i snön för honom! Kram

2009-02-19 @ 17:33:58
Postat av: Mr Andersson

Vi i porkys tar inte alls avstand fran nan bordell, kvinnorna har valt detta yrke sjalva och vi ska stodja dem i deras yrkes val dom ar ju ocksa manniskor det ar en merit att bara vistas i narheten av ett sant fint stalle som porkys puss pa dig

2009-02-21 @ 04:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0